Exhibition

MÉNAGE À TROIS 

FEB 23 2018 – MAY 04 2018

EXTENDED TILL MAY 4TH!

QLICK Gallery is proud to present a new exhibition concept, in collaboration with Galerie with Tsjalling: from Groningen and SinArts Space from Den Haag.

We would like to invite you to the opening on Friday February 23, from 17.00-19.00 in Groningen, where the exhibition will take off. More in Dutch below:

Drie galeries tonen drie kunstenaars drie weken lang op drie verschillende locaties. Dat is kort uitgelegd waar Ménage à Trois om draait. De jonge galeries QLICK Gallery uit Amsterdam, SinArts Gallery uit Den Haag en galerie with tsjalling: uit Groningen slaan de handen in een voor dit bijzondere samenwerkingsproject. Iedere galerie heeft een eigen specialisatie; respectievelijk fotografie, Chinese kunst en tekeningen.

Naar voorbeeld van een project als Condo, waarbij Londense en New Yorkse galeries hun ruimtes uitwisselen, maken de galeries een reizende tentoonstelling. Vanaf half februari is de tentoonstelling opeenvolgend steeds drie weken te zien in een van de drie steden. Gebruikmakend van elkaars locatie en netwerk ontstaat zo een nieuwe formule die de status quo van de traditionele galeriewereld doorbreekt en waarbij de kunstenaars en galeries een groter en diverser publiek kunnen bereiken.

De drie kunstenaars van wie het werk getoond wordt, zijn de fotografen Joris van der Ploeg (QLICK Gallery), Shen Wei (SinArts Gallery) en tekenaar Jans Muskee (galerie with tsjalling:). Dit trio geeft elk op hun eigen manier vorm aan hun fascinatie voor het lichaam. De verschillende media die gebruikt worden en de verschillende interpretaties van dit onderwerp, leveren een spannende combinatie op, waardoor de reizende expositie een absolute must-see wordt!

Van 23 februari tot en met 9 maart zal het werk als eerste te zien zijn bij galerie with tsjalling. Daarna wordt de expo getoond door SinArts Gallery van 16 tot en met 31 maart en tenslotte zal het te zien zijn bij QLICK Gallery van 13 tot en met 29 april.


For more info on the event(s): click here.

Schermafbeelding 2018-01-25 om 15.15.21